Menu Sluiten

Marc Bosmans - Klinisch psycholoog

Ik studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2010 studeerde ik af als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische en gezondheidspsychologie. Om mezelf extra te bekwamen deed ik een aanvullende master in de psychologie waarvoor ik in 2011 met onderscheiding slaagde. Ik specialiseerde me in de klinische neuropsychologie en behaalde hiervoor mijn getuigschrift in 2013. In 2018 behaalde ik mijn getuigschrift voor de specialisatie eerstelijnspsychologie.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het domein van de eerstelijnspsychologie en neuropsychologie. Ik volg hierin geregeld bijscholingen om up-to-date te blijven.

Sinds 2011 was ik werkzaam als klinisch psycholoog – neuropsycholoog in het Sint-Franciskusziekenhuis in Heusden. Ik richtte in 2016 deze praktijk voor eerstelijns psychologische zorg op in Pelt. In 2018 nam ik definitief afscheid van het ziekenhuis om me volledig te concentreren op mijn functie als eerstelijnspsycholoog.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ben mede-oprichter en bestuurslid van de psychologenkring in de regio Noord-Limburg.

Anneke Millen - Klinisch psycholoog

Ik studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2007 studeerde ik af als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische en gezondheidspsychologie.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het domein van de eerstelijnspsychologie en volg hierin geregeld bijscholingen.

Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen deze psychologenpraktijk. Voordien was ik werkzaam als klinisch psycholoog binnen Centrum Berkenwinning in Heusden-Zolder en binnen het CGG West-Limburg.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ben lid van de psychologenkring in de regio Noord-Limburg.

Anna De Puydt - Klinisch psycholoog

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de denkprocessen en het gedrag van mensen. In 2018 ben ik daarom begonnen aan de opleiding Psychologie aan de KULeuven en in 2023 studeerde ik af als klinisch psycholoog, optie kinderen en jongeren.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het werken rond slaapproblemen, eetproblemen en stemmingsproblemen. De komende jaren wil ik me ook bijscholen in deze thema’s en meer ervaring op doen.

Ook heb ik grote interesse in schoolpsychologie, met name schoolloopbaanbegeleiding voor adolescenten en jongvolwassenen. Mijn masterstage deed ik dan ook binnen het CLB waar ik kennis en ervaring heb opgedaan omtrent de structuur van het onderwijs en schoolloopbaanbegeleiding.

Naast individuele begeleiding, betrek ik ook graag ouders in de begeleiding en voornamelijk bij jongere kinderen.

Carmen Winters, PhD - Klinisch orthopedagoog

Op mijn achttiende was ik al sterk gefascineerd door sociaal gedrag en hoe het zich ontwikkelt. Daarom besloot ik in 2012 om me specifiek te richten op de ontwikkelings- en gedragsproblemen bij kinderen, en zo begon ik mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven. Tijdens mijn masteropleiding specialiseerde ik me verder in dit vakgebied, en in 2017 behaalde ik mijn Master in de Pedagogische Wetenschappen met als specialisatie Orthopedagogiek met onderscheiding. Verder deed ik gedurende een achttal jaar vrijwilligerswerk waarbij ik kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS) begeleidde.

Mijn passie voor het begrijpen van de totstandkoming van ouder-kind hechting en de impact ervan op de verdere sociale en emotionele ontwikkeling leidde me naar een doctoraatsopleiding aan de KU Leuven. Hier deed ik een aantal jaar onderzoek naar normale en ASS-gerelateerde ontwikkeling en behaalde ik mijn doctoraatstitel.

Als klinisch orthopedagoog ben ik enthousiast om te starten en me te richten op het ondersteunen van ouders vanaf het prille begin van de zwangerschap tot de dynamische peuterjaren. Bij mij ben je steeds welkom als je vragen of bezorgdheden hebt over de zwangerschap, het huilen van je baby, of de slapeloze avonturen van een peuter,… Elke ouder kan unieke uitdagingen tegenkomen tijdens de vroege ontwikkeling van hun kind en ik ben er om te luisteren, te begeleiden en te juichen voor elke mijlpaal die je kindje bereikt.

Na mijn jaren vrijwilligerswerk en onderzoek ben ik nog steeds gefascineerd door de uitdagingen die met ASS samenhangen en ook daarvoor ben je welkom bij mij.

Kim Winters - Slaapcoach

Ik studeerde verpleegkunde aan de Provinciale Hogeschool Limburg. In 2007 studeerde ik af als bachelor in de verpleegkunde, optie psychiatrische verpleegkunde. Enkele jaren later behaalde ik aan de Universiteit Antwerpen mijn master in de verpleegkunde.

Na een loopbaan van meer dan 10 jaar als verpleegkundige, waarin ik verschillende jaren verpleegkundig diensthoofd was, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en ging ik aan de slag in deze praktijk.    

Omdat de menselijke slaap me altijd heeft geboeid en ikzelf ook gewoon graag slaap, heb ik me bijgeschoold tot slaapcoach. Vandaag help ik mensen die, sinds kort of al langer, last hebben van slapeloosheid om terug beter te leren slapen. Ik maak hierbij gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde therapie. 

Ik kijk er naar uit om ook jou weer te helpen aan een goede nachtrust. 

Eefje van Kaam - Secretariaatsmedewerker

In 2009 behaalde ik mijn propedeuse binnen de opleiding Toegepaste Psychologie in Eindhoven maar merkte ook dat er een voorliefde voor administratief werk in mij zat.

Ik koos er uiteindelijk voor dat laatste door te zetten al bleef de affiniteit met psychologie altijd bestaan.

Mijn opleidingsachtergrond stelt me in staat om een extra laag begrip en aandacht te bieden aan degene die met een vraag bij mij terecht komt. Het heeft mijn communicatievaardigheden versterkt en me geleerd om empathisch te luisteren, wat essentieel is in mijn huidige functie.

Ik streef ernaar de best mogelijke ondersteuning te bieden en je met een goed gevoel verder helpen.

Indra Winters - Klinisch psycholoog

Al lang wist ik dat ik mensen met psychische problemen wilde helpen. Hierdoor koos ik voor de studie psychologie. In 2017 startte ik mijn eerste jaar aan de KU Leuven. Al snel nam ik de optie klinische psychologie voor volwassenen en ouderen. Het was een boeiende richting waar ik enorm veel van heb kunnen leren. In het laatste jaar deed ik mijn masterstage in CGG De Kempen. Hier kwam ik in aanraking met verschillende problematieken. Nu ik mijn opleiding heb afgerond ben ik zeer blij dat ik deel mag uitmaken van dit team.

Mijn interesses liggen vooral in het werken rond zelfbeeld, angsten, depressie en persoonlijkheid. Over de behandeling hiervan heb ik al veel kunnen leren in de opleiding. Volgend jaar zal ik ook starten met de postgraduaat opleiding cliëntgerichte psychotherapie.

Ik kijk er alvast erg naar uit om samen met jou op pad te gaan en op zoek te gaan naar de volgende stappen.

IK HEB EEN PATIËNTENSTOP IN DEZE PRAKTIJK.

Sander Palma - Klinisch psycholoog

Mijn interesse heeft altijd gelegen in hoe we als mensen in elkaar zitten, waarom we soms het gevoel hebben vast te zitten in het leven, en hoe we die knopen in onszelf kunnen ontwarren.

Daarom ben ik aan de opleiding Psychologie begonnen aan de KU Leuven, waar ik in de zomer van 2022 mijn Master in de Klinische Psychologie behaalde, optie Volwassenen en Ouderen. Omdat ik het belangrijk vind om steeds te blijven bijleren, start ik in het najaar van 2023 ook aan een Postgraduaatopleiding Cliëntgerichte Psychotherapie.

Bij mij kunnen (jong)volwassenen en ouderen terecht voor een brede waaier aan klachten: stress, zelfbeeld, depressie, burn-out, angst, paniekaanvallen, ASS, ADHD, persoonlijkheid, motivatie, existentiële thema’s, mindfulness, etc. Samen bekijken we eerst welke klachten je ondervindt en waar je mee vastzit, om dan aan nieuwe handvaten te werken en inzichten te verwerven zodat je weer krachtig en weerbaar in het leven kan staan.

IK HEB EEN PATIËNTENSTOP IN DEZE PRAKTIJK.