Menu Sluiten

PSYCHOLOGEN

Marc Bosmans

Ik studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2010 studeerde ik af als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische en gezondheidspsychologie. Om mezelf extra te bekwamen deed ik een aanvullende master in de psychologie waarvoor ik in 2011 met onderscheiding slaagde. Ik specialiseerde me in de klinische neuropsychologie en behaalde hiervoor mijn getuigschrift in 2013. In 2018 behaalde ik mijn getuigschrift voor de specialisatie eerstelijnspsychologie.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het domein van de eerstelijnspsychologie en neuropsychologie. Ik volg hierin geregeld bijscholingen om up-to-date te blijven.

Sinds 2011 was ik werkzaam als klinisch psycholoog – neuropsycholoog in het Sint-Franciskusziekenhuis in Heusden. Ik richtte in 2016 deze praktijk voor eerstelijns psychologische zorg op in Pelt. In 2018 nam ik definitief afscheid van het ziekenhuis om me volledig te concentreren op mijn functie als eerstelijnspsycholoog.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ben mede-oprichter en bestuurslid van de psychologenkring in de regio Noord-Limburg.

Anneke Millen

Ik studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2007 studeerde ik af als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische en gezondheidspsychologie.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het domein van de eerstelijnspsychologie en volg hierin geregeld bijscholingen.

Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen deze psychologenpraktijk. Voordien was ik werkzaam als klinisch psycholoog binnen Centrum Berkenwinning in Heusden-Zolder en binnen het CGG West-Limburg.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ben lid van de psychologenkring in de regio Noord-Limburg.

Julie Reynders

Ik studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. In 2021 studeerde ik af als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische psychologie. 

Sinds 2021 ben ik werkzaam als eerstelijnspsycholoog in deze praktijk. Ik werk hier met kinderen en jongeren.

Mijn interesses liggen voornamelijk binnen het domein van de ontwikkelingsstoornisen.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ben lid van de psychologenkring in de regio Noord-Limburg.

Femke Drijkoningen

Ik studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2021 studeerde ik af als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische psychologie. 

Sinds 2022 ben ik werkzaam als eerstelijnspsycholoog in deze praktijk. Ik werk met jongeren in de transitieleeftijd (15 tot 25 jaar) en met volwassenen.

Mijn interesses liggen voornamelijk binnen het domein van de eerstelijnspsychologie. 

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ben lid van de psychologenkring in de regio Noord-Limburg.

Indra Winters

Al lang wist ik dat ik mensen met psychische problemen wilde helpen. Hierdoor koos ik voor de studie psychologie. In 2017 startte ik mijn eerste jaar aan de KU Leuven. Al snel nam ik de optie klinische psychologie voor volwassenen en ouderen. Het was een boeiende richting waar ik enorm veel van heb kunnen leren. In het laatste jaar deed ik mijn masterstage in CGG De Kempen. Hier kwam ik in aanraking met verschillende problematieken. Nu ik mijn opleiding heb afgerond ben ik zeer blij dat ik deel mag uitmaken van dit team.

Mijn interesses liggen vooral in het werken rond zelfbeeld, angsten, depressie en persoonlijkheid. Over de behandeling hiervan heb ik al veel kunnen leren in de opleiding. Volgend jaar zal ik ook starten met de postgraduaat opleiding cliëntgerichte psychotherapie.

Ik kijk er alvast erg naar uit om samen met jou op pad te gaan en op zoek te gaan naar de volgende stappen.

Sander Palma

Mijn interesse heeft altijd gelegen in hoe we als mensen in elkaar zitten, waarom we soms het gevoel hebben vast te zitten in het leven, en hoe we die knopen in onszelf kunnen ontwarren.

Daarom ben ik aan de opleiding Psychologie begonnen aan de KU Leuven, waar ik in de zomer van 2022 mijn Master in de Klinische Psychologie behaalde, optie Volwassenen en Ouderen. Omdat ik het belangrijk vind om steeds te blijven bijleren, start ik in het najaar van 2023 ook aan een Postgraduaatopleiding Cliëntgerichte Psychotherapie.

Bij mij kunnen (jong)volwassenen en ouderen terecht voor een brede waaier aan klachten: stress, zelfbeeld, depressie, burn-out, angst, paniekaanvallen, ASS, ADHD, persoonlijkheid, motivatie, existentiële thema’s, mindfulness, etc. Samen bekijken we eerst welke klachten je ondervindt en waar je mee vastzit, om dan aan nieuwe handvaten te werken en inzichten te verwerven zodat je weer krachtig en weerbaar in het leven kan staan.