Menu Sluiten

Marc Bosmans - Klinisch psycholoog

Ik studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2010 studeerde ik af als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische en gezondheidspsychologie. Om mezelf extra te bekwamen deed ik een aanvullende master in de psychologie waarvoor ik in 2011 met onderscheiding slaagde. Ik specialiseerde me in de klinische neuropsychologie en behaalde hiervoor mijn getuigschrift in 2013. In 2018 behaalde ik mijn getuigschrift voor de specialisatie eerstelijnspsychologie.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het domein van de eerstelijnspsychologie en neuropsychologie. Ik volg hierin geregeld bijscholingen om up-to-date te blijven.

Sinds 2011 was ik werkzaam als klinisch psycholoog – neuropsycholoog in het Sint-Franciskusziekenhuis in Heusden. Ik richtte in 2016 deze praktijk voor eerstelijns psychologische zorg op in Pelt. In 2018 nam ik definitief afscheid van het ziekenhuis om me volledig te concentreren op mijn functie als eerstelijnspsycholoog.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en ben mede-oprichter en bestuurslid van de psychologenkring in de regio Noord-Limburg.

Anna De Puydt - Klinisch psycholoog

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de denkprocessen en het gedrag van mensen. In 2018 ben ik daarom begonnen aan de opleiding Psychologie aan de KULeuven en in 2023 studeerde ik af als klinisch psycholoog, optie kinderen en jongeren.

Mijn interesses liggen voornamelijk in het werken rond slaapproblemen, eetproblemen en stemmingsproblemen. De komende jaren wil ik me ook bijscholen in deze thema’s en meer ervaring op doen.

Ook heb ik grote interesse in schoolpsychologie, met name schoolloopbaanbegeleiding voor adolescenten en jongvolwassenen. Mijn masterstage deed ik dan ook binnen het CLB waar ik kennis en ervaring heb opgedaan omtrent de structuur van het onderwijs en schoolloopbaanbegeleiding.

Naast individuele begeleiding, betrek ik ook graag ouders in de begeleiding en voornamelijk bij jongere kinderen.

Kim Winters - Slaapcoach

Ik studeerde verpleegkunde aan de Provinciale Hogeschool Limburg. In 2007 studeerde ik af als bachelor in de verpleegkunde, optie psychiatrische verpleegkunde. Enkele jaren later behaalde ik aan de Universiteit Antwerpen mijn master in de verpleegkunde.

Na een loopbaan van meer dan 10 jaar als verpleegkundige, waarin ik verschillende jaren verpleegkundig diensthoofd was, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en ging ik aan de slag in deze praktijk.    

Omdat de menselijke slaap me altijd heeft geboeid en ikzelf ook gewoon graag slaap, heb ik me bijgeschoold tot slaapcoach. Vandaag help ik mensen die, sinds kort of al langer, last hebben van slapeloosheid om terug beter te leren slapen. Ik maak hierbij gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde therapie. 

Ik kijk er naar uit om ook jou weer te helpen aan een goede nachtrust. 

John Bosmans - Business coach

Met trots kan ik vandaag terugblikken op een jarenlange en rijke carrière bij onze Belgische defensie. Het heeft me toegelaten een uitgebreide expertise en ervaring op te bouwen inzake logistiek en acquisitie. Binnen defensie beoefende ik verschillende staf- en leidinggevende functies op alle managementniveaus van de organisatie. Na dit nationaal traject van mijn loopbaan kreeg ik de kans om me te bewijzen in een internationaal NAVO hoofdkwartier. In het NATO Joint Force Command te Brunssum (Nederland) heb ik achtereenvolgens de positie van Logistics Planning & Operations Branch Head en KabinetChef van de Chef Staf van het hoofdkwartier bekleed. De laatste carrière sprong bracht me naar Luxemburg, waar ik binnen het NAVO Logistiek Agentschap fungeerde als KabinetChef van de Directeur Generaal. In 2016 werd ik aangeduid als Programma Manager; een wezenlijke aanvulling aan mijn operationele management- en leiderschapsvaardigheden, met expertise en ervaring op het gebied van bedrijfsmanagement. 

Mijn opruststelling heeft mij niet weerhouden de passie voor het beroep als manager en leidinggevende verder in te zetten, deze keer om anderen te begeleiden in hun queeste van het ondernemen. Als Gecertificeerd Master Coach, ben ik gespecialiseerd in Business Coaching, en voel ik me gedreven om vanuit mijn expertise en jarenlange ervaring, bedrijven, teams en individuen, te ondersteunen in hun ambitie om bedrijfs- en /of persoonlijke doelstellingen met succes te bereiken. Je kan me ook vinden op www.GetAhead.be

Eefje van Kaam - Secretariaatsmedewerker

In 2009 behaalde ik mijn propedeuse binnen de opleiding Toegepaste Psychologie in Eindhoven maar merkte ook dat er een voorliefde voor administratief werk in mij zat.

Ik koos er uiteindelijk voor dat laatste door te zetten al bleef de affiniteit met psychologie altijd bestaan.

Mijn opleidingsachtergrond stelt me in staat om een extra laag begrip en aandacht te bieden aan degene die met een vraag bij mij terecht komt. Het heeft mijn communicatievaardigheden versterkt en me geleerd om empathisch te luisteren, wat essentieel is in mijn huidige functie.

Ik streef ernaar de best mogelijke ondersteuning te bieden en je met een goed gevoel verder helpen.

Pip - Praktijkhond

Ik kom elke dag met mijn baasjes mee naar de praktijk. Soms kom je me tegen in de gangen van de praktijk of in de wachtzaal. Ik hou er namelijk van om goeiedag te komen zeggen.